VI PÅ DEVOTUM

Jan Wiksell

Jan Wiksell

VD

Jan har sedan sin lantmäteriexamen på KTH i Stockholm 1975 varit lantbrukskonsulent i Umeå (1976-1981), områdeschef på Stockholms Fastighetskontor (1981-1986), förvaltningschef på Trygg-Hansa Fastigheter resp SEB Fastighetsförvaltning (1986-2002). Jan är också ägare av Devotum.

070-593 14 90
jan.wiksell@devotum.se

Dennis Bucht

Dennis Bucht

Regionchef Väst

Dennis har en examen i ekonomi från Handelshögskolan i Göteborg. Han har sedan dess skaffat sig 30 års erfarenhet av fastighetsbranschen. Han har haft flera olika befattningar i kommunala fastighetsbolag, bland annat som ekonomichef på Mölndalsbostäder och Bostadsbolaget Göteborg samt VD på Uddevallahem och senast som VD på Mölndalsbostäder. Han har även som VD hos Fastighetsägarna GFR arbetat med olika branschfrågor.

Dennis har dessutom under flera år varit styrelseledamot i FABUR och Fastighetsakademin vars syfte är att utbilda elever utifrån branschens behov.

073-535 56 64
dennis.bucht@devotum.se

Corazon Wiksell

Corazon Wiksell

Affärsområdeschef

Corazon har arbetat med ekonomi och personal på ett byggkonsultföretag i flera år. Corazon har även en utbildning inom Business Management & General Radio Operator, University of St Anthony Philippines samt inom Redovisningsekonomi, FEI Företags Ekonomiska Institutet Stockholm.

070-586 93 11
corazon.wiksell@devotum.se

Owe Runesson

Owe Runesson

Senior Advisor

Owe är byggnadsingenjör och har arbetat i ledande positioner i fastighetsbranschen i över 30 år. Han har t.ex. varit regionchef på Arsenalen, värderingschef på Stadshypotek, regionchef på Trygg-Hansa SPP fastigheter. Innan han blev regionchef på Devotum var han under 1995-2006 VD i Göteborgs stads Bostadsaktiebolag.

070-594 20 42
owe.runesson@devotum.se

Angela Hanna Kassab

Angela Hanna Kassab

Konsultchef (Föräldraledig)

Angela anställdes på Devotum i september 2018. Hon har en kandidatexamen i företagsekonomi och har tidigare jobbat med bemanningsfrågor. Det är en spännande bransch som ger henne de utmaningar hon brinner för.

072-710 82 00
angela.hanna-kassab@devotum.se

Lina Widevall

Lina Widevall

Konsultchef (Rekrytering & Bemanning)

Lina anställdes på Devotum i mars 2020. Hon har en kandidatexamen i personalvetenskap med inriktning psykologi och brinner för att matcha kandidater med sina drömjobb.

070-499 38 00
lina.widevall@devotum.se

 

Rami Smerat

Rami Smerat

Marknads- och försäljningschef

Rami har sedan 2013 arbetat med försäljning, affärsutveckling och roller som Key Account Manager och Commercial Sales Manager inom olika branscher. I sin roll som Säljansvarig har Rami siktet inställt på att utveckla samarbeten med våra partners på Devotum. Han är energisk problemlösare som är skicklig på att identifiera de bästa lösningar som matchar våra kunders behov.
Rami har en examen inom Business Management från California State University of Northridge.

072-890 49 68
rami.smerat@devotum.se

Rebecka Wiksell

Rebecka Wiksell

Ekonomiansvarig och Konsultchef

Sanna Jurén

Sanna Jurén

Konsultchef (Bemanning)

Sanna har alltid arbetat med kunden i fokus och har en kandidat i Customer Experience Management. Med hennes erfarenhet och utbildning utgår hon alltid från kundens och kandidatens perspektiv för att leverera en högklassig process och service. Sanna drivs av utmaningar och vill i den här rollen bidra till att ge fler personer chansen att få jobba med det dem brinner för.