PROJEKTLEDNING

I Ålandsprojektet  har vi nu genomfört  utvändiga renoveringar av nio timmerhus samt en totalrenovering av ett hus som fungerat som visningshus. Bostadsytan är ca 45 kvm.. Husen är belägna vid Bastö Hotell, ca 3 mil norr om Mariehamn och ligger naturskönt i direkt anslutning till en havsvik. Samtliga hus är belägna 50-80 m från stranden och har havsutsikt. Husen säljs till framförallt spekulanter i Sverige. Priset för timmerhusen landar i dagsläget på 795 000 SEK. Samtliga hus säljs med befintliga inventarier. Ett projekt har inletts där målet är att få ett helt nytt vintersäkrat va inkl. ny el, fiber och vägar.

Ett ombyggt timmerhus säljs för 1 350 000 SEK. Detta hus har bl.a. förändrad planlösning, nytt kök med diskmaskin, ny dusch och wc, braskamin, luftvärmepump samt en stor altan om ca 20 kvm. I priset ingår full modern möblering samt ett utrustat kök.

Vi har också uppfört ett visningshus om 78 kvm bostadsyta och 40 kvm altan. Huset har levererats och uppförts av Elementhus på Åland. Försäljning av detta hus pågår.

Läs mer om ditt drömboende på Åland: Broschyr