Varför Devotum?

Som konsult hos oss får du jobba i ett rikstäckande tillväxtbolag inom ett av de ledande fastighetsbemanningsbolagen i Sverige. Vi är f n nästan 400 konsulter och växer stadigt.

Våra kunder är de största fastighetsbolagen inom både privat och offentlig sektor som både ger dig meningsfulla och roliga arbetsuppgifter samt värdefulla affärsrelationer och referenser.

Hos oss får du en mycket varierande och självständig arbetsvardag. Oftast är uppdragen betingat med stort ansvar och ersättningsnivån hos oss är därmed ofta ca 20-30% högra än motsvarande lön för samma tjänst.

Vi måste kunna erbjuda vår kunder kompetenta konsulter och kandidater. Du är viktig för oss! Det visar vi genom att förena nytta med nöje genom våra kvartalsaktiviteter, seminarier och vårt incitamentprogram – Ambassadörskoncept. Att stärka relationen med dig är en av de viktigaste delarna i vår verksamhet. Vid varje nyhetsbrev lyfter vi bl.a. fram kvartalets konsult. Det kan bli du!

Välkommen att söka till Devotum!

Allmänna uppdrag

Vi söker alltid duktiga och drivna konsulter för både för kortare eller längre uppdrag inom förvaltning, utveckling, drift, teknik, uthyrning, projektledning och administration och ekonomi.
Sök jobb nedan eller ring oss på: 08-211320