Devotum Nyhetsbrev nr. 4

VD har ordet

Året närmar sig sitt slut.

Många viktiga aktiviteter har genomförts under 2015 för att kunna bädda för ett gynnsamt 2016. I april rekryterade vi en regionchef till region Syd, i maj gick vi in som delägare i transaktions- och uthyrningsbolaget RM Estate Sverige AB, i juni införde vi vårt nya webbaserade CRM/bemannings-system, i augusti flyttade vi till nya lokaler på Birger Jarlsgatan 31 i Stockholm, i november flyttade Region Syd in i nya lokaler i Malmö och samtidigt passade vi på att rekrytera in en uthyrningschef på RM Estate. 

Vi har fått sju nya kunder och utökat antalet konsulter med över 45 kompetenta individer. Omsättningen har ökat markant mot förgående år, nästan 50 procent!

Den 16 september fyllde Devotum 10 år. Vi har all anledning att vara stolta över vad vi åstadkommit under dessa år. Vårt målmedvetna arbete har bl.a. resulterat i DI:s Gasell 2010 och 2011. 

Avslutningsvis vill jag tacka alla medarbetare och konsulter för gott genomfört arbete och våra kunder för att de valt oss som samarbetspartner!

Jan Wiksell, VD

Jan Wiksell

KVARTALETS DEVOTUMPROFIL

Berndt har just nu ett gediget uppdrag att genomlysa fastighetsfunktionen inom Gryning Vård AB i Göteborg. Målet är att utveckla en aktivitetsplan för bolaget att genomföras under åren 2016-17 för att bli mer professionell inom fastighetsområdet. Ett intressant och stimulerande uppdrag. 

Berndt startade sitt arbetsliv som kalkylator på Skanska – Skånska Cementgjuteriet och slutade som avdelningschef för Husbyggnad i Göteborg 1994. Efter några år som Regionchef Hus på SIAB, Göteborg, blev det blev det två uppdrag inom Göteborgs Kommun som innehöll att som direktör starta Medichus samt 10 år som VD för Higabgruppen fram till 2009.

Nya affärer

rikshem

Johan Berntsson kommer närmast från Stena fastigheter och är nu inhyrd som interm inköpschef för Rikshem, centralt.

Lena Boman har ett ansvarsfyllt uppdrag som interim Fastighetschef. Hon skall säkerställa att de nya organisationsförändringarna genomförs tills dess ett permanent ledarskap är på plats.

Lena Boman har ett ansvarsfyllt uppdrag som interim Fastighetschef. Hon skall säkerställa att de nya organisationsförändringarna genomförs tills dess ett permanent ledarskap är på plats.

Monica Lund-Rundgren har precis påbörjat ett uppdrag som hyresadministratör och då i första hand för bostäder.

Vår projektledare Jerry Kristoffersson är ansvarig för lokalanpassning om 1 500 kvm i centrala Stockholm/Moodgallerian.

Vår projektledare Jerry Kristoffersson är ansvarig för lokalanpassning om 1 500 kvm i centrala Stockholm/Moodgallerian.


 

RM-Estate-original

Nya medarbetare på RM Estate

Clas-WestergardClaes Westregård är vår nya medarbetare sedan den 11 november på Devotum i Malmö där han ska jobba  inom försäljning och på RM Estate som uthyrningsansvarig.

Claes har lång erfarenhet som fastighetskonsult och mäklare med fokus på kommersiell uthyrning och fastighetstrans-aktioner på Newsec, NaiSvefa, Wihlborgs och HSB Malmö.

Med en lantmästarexamen i botten har han verkat som lantbruksföretagare fram till 1988.

Till sist…

b5739274-b61b-42f4-bbc6-dae77bd9e31dKom och besök oss i våra nya lokaler i Malmö!

Devotum och RM Estate flyttade nyligen in i här. Har ni vägarna förbi finns vi på Grimsbygatan 30, Hamnpaviljongen.