Devotum Nyhetsbrev nr. 3

VD har ordet

Hösten närmar sig med snabba steg, men säga vad man vill, vacker är den vår svenska höst!
För oss på Devotum kommer hösten att bli mycket intensiv. Vi har precis flyttat in i våra nya lokaler på Birger Jarlsgatan 31 mitt i Stockholm, behovsanpassade med flera konferensrum och arbetsplatser för vår framtida expansion. Har du vägarna förbi ser vi gärna att du ringer på för en titt och en kopp kaffe.
Arbetet med att utveckla vårt delägda bolag RM Estate, som driver verksamhet inom transaktioner och kommersiell uthyrning, påbörjades i augusti. Vi är nu mitt i ett strategiarbete och har påbörjat en rekryteringsprocess i syfte att stärka upp organisationen. RM Estate behöver fler duktiga och drivna medarbetare – är du intresserad är du välkommen att kontakta oss. Extra kul är det att vi redan i detta nyhetsbrev kan redovisa nya affärer för RM Estate.
Jag vill också passa på att hälsa vår nya marknadsansvariga, Catharina Håkansson, välkommen i vårt team. Hon får en egen presentation längre fram i nyhetsbrevet.
Avslutningsvis vill jag påminna er om igen att vi fyller 10 år! Det kommer vi förstås att fira med besked, så håll utkik…

Jag önskar er alla en bra start på hösten!

Jan Wiksell
VD Devotum

Jan Wiksell

KVARTALETS DEVOTUMPROFIL

hesam-shakeriHesam Shakeri arbetar just nu som drifttekniker/fastighetsvärd på Humlegården och är mycket uppskattad. Det är ingen som undgår hans servicenivå, sociala förmåga och höga ambitioner. För oss på Devotum är det alltid extra roligt när vi kan presentera konsulter med det där ”lilla extra”. Tack Hesam, bra jobbat!

KONSULTTRÄFF

Du som är konsult hos oss, du missar väl inte våra kvartalsträffar? Dom är alltid uppskattade och vill du träffa kollegor, oss på kontoret, höra lite vad som händer på Devotum samt lyssna på spännade talare är detta ett måste. Separat inbjudan har skickats ut.

DATUM
Göteborg: Tisdag 30:e september, ”ETT”, Kungsportsavenyn 1
Malmö: Onsdag 29:e september, Renaissence Hotel (Marriot), Rosen
Stockholm: Torsdag 1:a oktober, Birger Jarlsgatan 31 (HK)

NY MEDARBETARE PÅ DEVOTUM

catharina håkanssonCatharina Håkansson började hos oss den 24 augusti som  Marknadsansvarig. Hon har jobbat inom helt olika branscher sedan -94 inom Marknadskommunikation och kommer närmast från Marknad & PR inom karriärutvecklings- och coachingbranschen.

”Jag har länge haft en fascination för fastighetsbranschen och nu är jag här. Ser fram emot att få vara med och bidra till utvecklingen av både Devotum och RM Estate.”

NYA AFFÄRER

MITT/Stockholm

Grön Bostad – Rådgivning och Strategi

Grön Bostad – Rådgivning och Strategi

Brostaden – Hyresadministration och Ekonomisk rådgivning

Brostaden – Hyresadministration och Ekonomisk rådgivning

Förvaltaren i Sundbyberg – Kommersiell uthyrning och Förhandlingsstöd

Förvaltaren i Sundbyberg – Kommersiell uthyrning och Förhandlingsstöd

Stockholmshem – Kommersiell uthyrare

Stockholmshem – Kommersiell uthyrare

CBRE Basale – Drifttekniker

CBRE Basale – Drifttekniker

VÄST/Göteborg

Mölndalssbostäder - Driftchef

Mölndalssbostäder – Driftchef

SYD/Malmö

Fastighets AB Briggen - Hyresadministratör

Fastighets AB Briggen – Hyresadministratör

Einar Mattsson - Uthyrning

Einar Mattsson – Uthyrning

Skanska Sverige- Uthyrning

Skanska Sverige- Uthyrning

Trifam - Uthyrning

Trifam – Uthyrning