Devotum Nyhetsbrev nr. 2

VD HAR ORDET

Så här mitt i sommaren  tillhandahåller vi lite semesterläsning till dig med vårt andra nyhetsbrev för i år. Vi är mycket glada över en otroligt händelserik vår och försommar.

Affärsläget blev långt över förväntan. Vi har fått in flera nya kunder så som Brostaden, Jernhusen, CBRE Basale, KLP etc. Det är ett bevis på att vi har ett erbjudande som uppfyller marknadens krav på tillgänglighet och kvalité. Vi har också passat på att stärka upp Region Syd med en regionchef på plats då vi ser Öresundsområdet som en nyckelmarknad. I maj gick vi in som delägare i RM Estate Sverige AB, som driver verksamhet inom transaktioner och kommersiell uthyrning. Vi håller precis på att se över hur denna verksamhet ska utvecklas och integreras med Devotums tjänster. I höst återkommer vi med information om ”nya” RM Estate. Den 17:e augusti flyttar vi till större och mera ändamålsenliga lokaler på Birger Jarlsgatan 31 i Stockholm. Där kommer vi att kunna växa långsiktigt och också lättare integrera Devotums delägda verksamheter.  Sist med inte minst – Devotum fyller 10 år i höst. Det kommer vi att fira, så håll ögonen öppna!

Ha en fantastisk skön sommar!

Jan Wiksell
VD Devotum

Jan Wiksell

KVARTALETS DEVOTUMPROFIL

Anders Pettersson är en av våra mest erfarna konsulter med en bredd som få kan uppvisa. Detta har resulterat i att Anders haft många olika uppdrag för Devotum genom åren. Flera av kunduppdragen har varit omfattande och inneburit stort ansvar. Återkommande positiva omdömen från våra kunder visar att Anders alltid är att räkna med! Och som vanligt – när vädret tillåter – anländer alltid Anders till uppdragen på sin motorcykel.

Anders Pettersson

NYA AFFÄRER

Devotum har under maj och juni fått in flera helt nya kunder, vilket vi naturligtvis är mycket glada över. Här kommer några exempel:

Elisabeth Gustafsson

Jernhusen-Stockholm

Vår konsult Elisabeth Gustafsson arbetar som teknisk förvaltare på bl.a.. Cityterminalen och delar av Centralstationen. Fastigheterna är några av de viktigaste knutpunkterna i Stockholm och kräver mycket kontakter med så väl kunder, tekniska konsulter som media. Det är ett ansvarsfullt arbete som kräver diplomatisk förmåga och bred kompetens.

CBRE Basale:

Mikael Rydén arbetar med fastighetsskötsel i slakthusområdet och i Bromma. Det är strategiskt viktiga fastighetsbestånd som kräver hög servicenivå.

Brostaden:

Vi har och kommer att ha flera av våra konsulter på plats på Brostadens ekonomiavdelning. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a ekonomistöd och hyresadministration.

Väst / Göteborg: 

Gryningen Vård:

Berndt Svensson kommer påbörja arbete med att utveckla fastighetsavdelningens organisation som förvaltar c:a 40 olika fastigheter, relaterade till vård och omsorg.

Stiftelsen Kungälvbostäder:

Camilla Bergelin arbetar med uthyrning av bostäder och hyresadministration.

Syd / Malmö:

NewSec:

Vår konsult Lars-Olof Carlsson arbetar som teknisk förvaltare för en av Newsecs kunders fastigheter. Det är ett mycket tekniskt komplicerat uppdrag som få bemästrar och det är extra roligt att Devotum kan tillhandahålla denna spetskompetens.


 

glad sommar

En riktigt glad sommar önskar vi på Devotum!